FÖRSTA BILDERNA PÅ ELBILEN OPEL MOKKA – BILEN KOMMER 2021

      Comments Off on FÖRSTA BILDERNA PÅ ELBILEN OPEL MOKKA – BILEN KOMMER 2021

De första bilderna på nya elbilen Opel Mokka är här. Det är Opel som delar med sig av bilderna från en provkörning med elbilen, fortfarande i kamoflauge. Elbilen är varumärkets första elbil sedan övergången till franska PSA-koncernen.

Det påstås att Opel Mokka kommer bygga på samma drivlina som Peugeot e-2008. Den uppgiften återstår dock att få bekräftad. Om påståendet är sant kommer den drivas av en elmotor som producerar 136 hästkrafter. Den klarar 0-100km/h på 9 sekunder och får en topphastighet på 150 km/h.

Batteriet på 50 kWh ska räcka till 310 km körning på en laddning. Snabbladdning ska vara möjlig i upp till 100 kW. Det vi däremot fått bekräftat är att Opel Mokka ska levereras med start i början på 2021.

Source: alltomelbil

Avatar

About Victor Colstrup

I have always been interested in technology and have especially followed Elon Musk and his exciting journey in creating a better world. I will soon also add articles in my other interest and that is AI (Artificial Intellegence) which I hope everyone will like as much as I do. TeslifyNews will be the source for future technology and how it will impact society. See you!